Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ha már látott ufo-t akkor ide írja le a történetet:

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Measuring Blood Stress

(AZooriaMer, 2018.09.27 13:44)

Compression est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre moelle bat, il pompe le sang par de vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/pourquoi-le-cialis-est-il-si-cher/

3412 Bogács

(Szabó László, 2015.11.18 21:16)

Hiánylom a honlapon Roswell UFO múzeumának képeit. 2 hete jártam ott. Ha kell küldök néhányat a múzeum ban késtített képekből..
szempontok@freemail.hu

magyarország

(bella, 2015.08.25 22:36)

Hát nem is tudom igazábol lèteznek e ufok lehet e benne hinni vagy nem de az ègboltban soha se higy mert vannak ojan repūlö gèpek amik furcsa kèpet ad a sötètben.

Balatonszabadi

(Nebyn, 2015.07.12 08:27)

Idén Juniusban 2 alkalommal ugyan ott ugyan abban az időben.Gamászán őriztem,éjjel 11 órakor egyszer csak ott lett sárgás fénye volt és ide oda fel le mozgott de mindig ugyanabba a pontba megált, hol kialudt a fénye hol meg felgyuladt.Jó darabig néztem kb 1 órát mígnem elindult szépen lassan nagyon lassan és eltünt a fák lomkoronái mögött.Ez ez első éjjel történt.A következő rá 1 nappal,ugyan úgy éjjel 11 után ugyan azon a helyen az égbolton szépen felvillant de már ketten voltak.Elösszőr az egyik villant fel aztán a másik is.Így "játszadozak" egymással meg az én idegeimmel.Aztán jött a meglepi mozgásba jött az eggyik.Elkezdett ereszkedni nagyon lassan a másik meg csak ált egy helyben hol volt fénye hol meg nem.Na itt jött el nálam az az idő hogy tipli van innen.Hozzáteszem az egész történés a nagy semmi környékén volt egy halastónál,kisrepülő magasságban.A furcsa nekem az,hogy ezek a fények nem voltak nagyobbak mint az ISS zűrállomás fénye mikor elhalad felettünk,de az fehéres ez meg inkább sárgás fényű(ek) volt.Csillagnak is nézhetőek voltak de viszont közel is voltak.Beismerem férfiasan beszartam tőlük.

zoltan.boganyi@gmail.com

(zoltan, 2015.04.12 21:28)

Ez 3rom eve tortent es fojamatos csak figyelmes kell leni az eszaka pedig tiszta eg boltnak lenie kel es higyetek el nem fogtok csalodni mert a repuloket fel lehet ismerni es a szatelitek nem oj surun es gyorsan jarnak es nem hulo csilagok es meteoritok sem mert azok nem valtoztajak az ut iranyat

MI LEHETETT EZ?

(Tibi, 2015.04.06 23:08)

Azt hiszem 2010 nyarán történt, bent vagyok a konyhában, mikor anyukám szólt, hogy azonnal menjek ki az udvarra mert lát valamit az égen, ami túl gyors volt egy repülőhöz képest és folyamatosan világított, és hangja sem volt (a mozgásából és a sebességéből kizárt, hogy vadászgép lett volna) először egyenesen ment, nyugatról keleti irányba, aztán megállt egy helyben, majd cikk-cakkban haladt előre, jobbról balra oda-vissza ingadozva de sokkal gyorsabban, mint egy repülő. aztán vissza beállt középre, abba a vonalba ahol eredetileg haladt és ugyanolyan gyors sebességgel folytatta az útját, majd eltűnt... na ez vajon mi lehetett? o.O

UFO - t láttam, párom nem hiszi :(

(P.Kata, 2015.03.07 02:02)

Sziasztok!
Ma este 20.00-kor a teraszon, Dunakeszi felett( mindig az eget kémlelem, hozzáteszem) feltűnő fényre lettem figyelmes .. Kihivtam párom, aki matematikusként mindent megmagyaráz.. Én egyből láttam, hogy nem repúlő, mert ugyan repūlési magasságban állt, de nem volt rajta jelzőfény, bár párom szerint pirosan villogot, szerinte halad is..:((( na ekkor eszembejutott a nagyképességű 6-os iphonom és felvettem videora.. Elkūldöm ide is.. Kb 15 percig bírtam, addig egy helyben állt, utána, kb 30 perc után szépen lassan lebegve, végig Óbuda felett, tovaszállt/lebegett... A videon érdekes módon, már egy pulzáló kör, szerintem UFO volt.. Azt hozzá kell tenni, hogy mindez sötétben, egy telefonnal felvéve.. Szeretném azt hallani, hogy nem vagyok bolond, mert rengeteget almodom ufo-kkal, mindenki hülyének néz, egyedül pszichiáter sogornőm mondja, hogy szerencsés vagyok, hipnozisra kkellene mennem, hátha kiderül valami, jelzem hihetetlen megérző, belelátó képességem van..
Írjatok, mit tegyek!:(

bogaromikati@freemail.hu

(biib, 2015.01.14 17:52)

Habár rossz minőségű a kép, és alig venni ki valamit a lényeg, hogy szürke kör alakú valami, a közepén pedig szabályos négyszögben sötétebb kék.Ez élőben úgy nézett ki, hogy villogott, főleg kéken, de néha pirosan is, és mintha a fények váltakoztak volna rajta.Nagyobb volt mint bármelyik csillag, szóval közelebb is lehetett, és egyáltalán nem hasonlított semelyik másik csillagra.Távcsővel nézve nagyon furcsának tűnt, biztos hogy ez valami szokatlan dolog volt. Egy helyben állt sokáig, de mozgott,(valószínűleg forgott) majd később eltűnt. Szerintünk ufó volt. http://www.psharing.com/pic.php?id=824893&mode18o=set

Üdv.

(Szajol (Szolnok mellett), 2014.06.28 18:59)

Nemrég az édesanyámmal és mostanra volt sógorommal kint ültünk a kertes házunk teraszán este 10 és 11 között, ahonnan nagyon jól lehet látna az égboltot. Ahogy a csillagokat néztük egyszer csak feltűnt egy fényes és mozgó tárgy. Mind azon a véleményen voltunk hogy csak egy műhold mivel rengeteget lehet látni az alacsony keringési pályán lévőekből éjszaka. De aztán valami feltűnt a mozgásában. A "műhold" hirtelen leírt egy kört majd abba az irányba kezdett mozogni amerről jött, s hirtelen nagy sebességel szempillantás alatt eltűnt. Mindez pár másodperc alatt történt mégis számomra nagyon érdekes volt hiszen egy műhold nem hajt végre ilyen manővert és vadászgép se lehetett mert annak van egy tipikus világítása mint a helikoptereknek. Ez egy gömbszerű világító tárgyvolt akár egy csillag az égen. Azóta többször is nézem az eget és kutatom az ilyen dolgokat de egynlőre azóta csak műholdat láttam. Ennyi lett volna :)

Re: Üdv.

(maccss, 2014.12.22 23:55)

Üdv!Mi is teljesen hasonló dolgot figyeltünk meg...Az eset még 2011 áprilisába történt virrasztáson.Kinnt feküdtünk a templomnak az udvarán amikor páran egy furcsa repülő(hát nem is tudom mihez hasonlítsam,mert teljesen más volt,mint a többi repülő dolog az égen) valami jött:kb északi irányból jött,de valami elképesztő gyorsan és beért a zenitbe,ahol levág egy kör de az is nagyon gyorsan és tovább halad dél-délkeleti irányba...elég hasonló eset,mint amit Önök láttak...Elég régen történt de nem tudom elfelejteni...Rengeteget nézzük az éjszakai égboltot(minden nagyobb meteorrajt figyelemmel kísérünk pl:Perseidák,Lyridák,Leonidák,Geminidák)...Egszerűen nem értem hogy mi lehetett ez...Logikus magyarázatot nem tudtunk kitalálni.Hát úgylátszik mégsem mi vagyunk egyedül az ilyen "eseménben"
Üdv:maccss

bobarna@freemail.hu

(Botos Barnabás, 2013.08.12 16:23)


Ufók sosem voltak.
Nézd meg hogy miért!
De én meg is tudom magyarázni, hogy azért nincsenek mert nem is lehetnek, sem ufók,sem ufonauták.

365 902
Az ufók titkos története -- 55epsion3Neked ajánlott


Re: bobarna@freemail.hu

(Kriszti, 2014.10.20 17:52)

akkor mi a faszt keresel egy ufós oldalon te marha emberi csökevény csőagyú butafasz

Re: bobarna@freemail.hu

(K, 2014.10.20 18:16)

csak szeretnéd ha nem lennének, talán félsz? hidd el NEKED nincs mitől :)

csonka17@freemail.hu

(fakala, 2011.02.18 21:41)

elmesélem ezt a történetet ne biztos hogy elfgjátok hinni de ez az igazság ... 2007 ben történt el mentem gombázni kígyúbácsival .. őa a haverom... nagyon sok gomba volt és kint maradtunk sokáig kb 9 óra lehetett mikor azt mondtuk hogy mynnünk haza de akkor már nagyon sötét volt csak két lámpa volot nálunk tőlünk b úgy 10 méterre eggy nagy fényt láttuk... mintha azon a részen még nappal lett volna oda rohantunk meg nézni hogy mégis mi fojik ott és eggy űrhajót láttunk meg mondom őszintén hogy nem ijedtünk meg nagyon csak másnp mert igenbe voltunk rúgva erre is csak elég gyengén emlékszünk... de az még mindíg itt van előttem ohgy eggy lényt felrúgtam mint a bolond gombát tudom hogy ez hihetetlen de így történt... azóta nem mondtuk senkinek sem meg fogadtuk hogy nem mondjuk el de már nem bírom tovább ezt a terhet ki kelett adni magamból ebbe a végn még bele őrülök ... azóta rendszeresen el viszenek megukkal és ojan dolgokat csinálnak velem .... nem is modo hogy mit mert úgysem hiszitek el ha többet szeretnétek meg tudni rólam és erről az egész dologról akkor vegyetek fel msn-re csonka17@freemail.hu emberek ami a földö ón zajlik velünk ez már förtelmes eggyik ismerősöm ebbe halt bele mert ő is kiválasztott volt mint én énis ojan dolgoknak vagyok a birtokába amit nem mondhatok el mert bántanánk....:S

Re: csonka17@freemail.hu

(Susy, 2011.04.13 14:24)

Szia! Engem érdekelne,h mi történt,de akkor miért írtad le az emailod,ha figyelnek téged? Kérj segítséget ha bajban vagy!

Re: csonka17@freemail.hu

(K, 2014.10.20 18:14)

te nagyon primitív vagy, ilyenekkel nem foglalkoznak, és ezt TE tudod a legjobban.
miért hazudsz másoknak és magadnak is?
....egy igazi UTAZÖ

Re: csonka17@freemail.hu

(Jani, 2011.03.07 13:36)

Szerintem akkor is bevoltál baszva amikor ezt a szöveget írtad!!!!!

Re: Re: csonka17@freemail.hu

(Regi, 2011.03.07 16:56)

Azert kulturalt hatarokon belul maradjunk, rendben?

ufo èszlelès

(egy srác, 2014.07.07 22:10)

Sziasztok szeretnèm nektek elmesèlni az èn kûlönös törtènetemet ami talán nem is olyan különös hiszen halhattunk màr ilyen sztorikat törteneteket amelyek vagy fedik a valosagot vagy nem.de mindenesetre en szinte 100%-ra biztos vagyok abban hogy amit lattam az nem errol a bolygorol szarmazik.
Az egesz 2014.junius 17-en tortent es soha nem fogom elfelejteni.
Ugy kezdodott hogy kb este 8 es fel 9 kozott ertem haza a munkabol nagyon faradt voltam de tokeletesen èber olyannyira hogy ugy dontottem hogy meg egy kicsit tevezem'beakartam kapcsolni de valamiert nem ment es a villany is ami mindaddig egve volt hirtrlen lekapcsolt gondoltam kiment a biztositek igy elindultam hogy felkapcsoljam .epp a bejarati ajtohoz tartottam amikor egy hirtelen rosszul let fogott el hanyingerem lett szedultem fajt a fejem komolyan teljesen urra lett rajtam es a legfurcsabb az volt hogy valamifele magneses energia vagy nemistudom mi mintha nem engedte volna kinyitnom az ajtot.de valahogy megis eljutottam az ajtohoz kinyitottam felneztem es akkor lattam meg. Tolem kb 400;500 meterre levo valamit korong formaju a tetejen egy kimagaslo resszel kb amennyire meg tudtam itelni 100 ; 150 meter szeles es kb ugyanolyan hoszu volt a tetejen piros az aljan zold fenyek vilagitottak az oldalan pedig rendkivul eros feher fenyt bocsatott ki kb 1 ;masfel percig lattam utana pedig hirteten eltunt.nem tudom hogy miert pont velem de ugy erzem valamit tudatni akartak de fogalmam nincs hogy mit de ugy erzem nem ez volt az elso es nem is az utolso iyen eszleles de remelem velem mar nem tortenik ilyesmi.koszonom hogy megoszthattam eszt veletek es remelem hogy hisztek nekem de tudom ha nem is valjatok be legbelul hisztek sziasztok

Budapest

(vigan, 2014.03.13 08:14)

2014..március12.-é este 10-11 ig tartott a jelenség.A Törökvész úton lakom.Rálátok a Janos-hegyi kilátóra ée a Tv toronyra. 22 órakor vettük észre hogy egy nagyon világos ,piros,kék ,zöld színekben villogó valami van a torony felett.Ott állt kb. fél órát.Utána kicsit lassan elhúzódott észak felé és nagyobbnak látszott.Majd most jön a döbbenett.Elindult a Rózsadomb irányába és hihetetlen gyorsan ,kb.10 mp.alatt már el is tűnt a hegyek mögött.Közben teljesen kirajzolódott a formája: Egy függőleges vastagabb szivar szerű test,a tetején piros a közepén kék,az alján zöld villogóval.A közepén vízszintes szárny a két végén fehér villogó fénnyel. Nem ittam,és többen láttuk.Jaaa,és ez idő tájt elment a netem is!!!! Hát ennyi.Péter


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Következő »