Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ha már látott ufo-t akkor ide írja le a történetet:

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

uksz@citromail.hu

(weblapszerkesztő, 2009.04.08 15:40)

köszönöm történeteiket már van egy pár és küldetek még! ha kérdésetek van itt érhettek el: uksz@citromail.hu

hargita

(attila, 2009.03.21 19:28)

töbször láttam számomra ismeretlen fénygömböket és szerencsére nem egyedül ,mert még igy is ha eről kezdek beszélni akkor ugy néznek rám kolégáim mint egy hűjére. de még érdekeseb hogy már töbször voltak látogatoim nagyon nagy szerencsémre egy alkalomal van szent tanum a feleségem mert addig még ősem hit nekem de mostmár kik ezek és honnan jöttek ezt ne kérdezétek tőlem mert én sem tudom ufoke,angyaloke,ördögöke,szelemeke.stb.de anyi biztos hogy azota az én életem 180 fokot fordult,én már nem hiszek az elől járok politikájában még a katolikus egyázban sem , ezek a hivő embereket nem az igaság utjára vezetik. az biztos ha valaki azt gondolja hogy hogy az univerzumban mi vagyunk az egyetlen értelmes lények akkor az nagyot téved.

Ufót láttam!!

(Zsidek Lili, 2009.03.07 14:59)

Ez a dolog egy két éve történt de számomra még most is hihetettlen!A barátnőmel aző és az én anyukámmal sátoroztunk a sajó part mellett és már este volt kint ültünk a sátor előtt a tűz mellett!!Egyszer csak egy nagy zöld valamit láttam a levegőbe és szóltam a körülöttem lévőknek és ők is látták!!Először azt hittük hogy valami hullócsillag volt de az nem lehetett mert ez lassabban ment és nagy volt meg zöld de még azóta sem tudom hogy mi volt az!

Vas megei UFO

(Tóth Patrik, 2009.03.03 15:53)

Úgy kezdődött hogy szokásos 'Lost' sorozat megnézése után nyugovóra térek.Mikor kinézek az ablakon meglátok az ablakomtól kb. 20-50 m-re lévő nagyon erős fényű korong alakú tárgyat.1-2 mp-ig láttam csak mert nagyon gyors volt,megfagyott bennem a vér.Nem állítom azt hogy UFO-t láttam de az biztos hogy láttam valamit.

Győr felett Ufók!!

(Forrás Eszter és Gulyás Réka , 2009.01.12 10:09)

2009.01.09-én szokásos esti kutya sétáltatásunkat végeztük!Ilyenkor a kutyafuttatóra is beszoktunk menni..
Találkoztunk pár ismerősel ott..beszélgettünk..
Merő véletlenségből felnéztem az égre..
Ekkor a szemem kikerekedett..a szám tátva maradt!
Egyből szóltam a melettem állóknak..h.ők is nézzenek fel..Az égen 15-16 db narancs sárga gömb szabályos S-alakban volt látható..majd alakzatot váltottak..ezután V-alakban voltak láthatók...majd szép lassan..egyenként eltüntek!!!
A látvány szép volt..de urrá lett rajtunk a pánik is..
Az ufók kb..2-3 percig voltak láthatók..

A tanácsunk másoknak:Nyitott szemmel járjatok..és nem minden az aminek látszik..

Csorna

(Papp Noémi, 2008.12.28 15:03)

Az eset régen,talán 15éve történt és a szüleim voltak a szemtanuk!késő este,miután már nővéremmel lefeküdtünk aludni,a szomszéd fiú izgatottan zörgette szüleim utcára néző szobájának ablakát.Én már aludtam,de nővérem szüleimmel tartott.Az udvarunk végéből el lehetett látni a helyi játszótér mögött lévő fákig,amik mögött már szántóföldek voltak.Ahogy felnéztek a kissé felhős égboltra,valami színes,a fényeit váltó,villámszerű foltot láttak.Mintha valami a felhőkbe burkolózott volna...Pár perc múlva azonban fokozatosan eltűnt.Nem állították szüleim,hogy ufo volt,de mindenesetre nem találtak magyrázatot rá!

UFo

(balint, 2008.12.21 14:24)

Na én olyat látam messziről.Olyan volt mint 1 kuka fedél de világittot.De egyre közelebb jött.És leszált a kertünkben de nem mertünk kimeni.És másnap reggel ki mentünk és 1 oriási kör volt ott.KB:5-méter átmérölyú

Ukrajna

(night, 2008.12.01 18:32)

Én még nem láttam ufót, deegy olyan ember akire az életemet is rábíznám látott, és elmesélte nekem. Nem is maga volt, tehát több szemtanú is van rá. Éjjel munkából, két fiú jött hazafelé a munkából. Arrafelé az úton nem sokan jártak. Egyikük belenézett a viszzapillantó tükörbe, és olyan fényekett látott mintha egy autónak be lennének kapcsolva a lámpái és a ködlámpái is. Visszatolattak és megjelent még kettő. Mikor ki akartak szállni és odamenni azok elindultak és az út mellet lévő folyón átrepültek, és gyorsan eltüntek.
Én elhittem, ti mit gondoltok? Amúgy ez Ukrajnában történt, Kárpátalján. A falu neve Nagydobrony. írjdsnbvbx

Van UFO

(Stad, 2008.11.24 00:25)

Sztem vannak bár ennek semmi köze nincs a fosáshoz. Bár még én se tudom se képileg se írásosan igazolni hogy láttam egy UFOt mert manapság elég 1 Photoshop és kész a UFO kép és higgyétek is el de már azt se tudhatjuk hogy mit rejteget előlünk a kormány. És szerintetek mire van az 51es körzet?? hát nem kukoricadaráló üzem...

XD JupiterxDxDxDxD

(Dénesi Sándor, 2008.10.26 12:24)

láttam egy ufot de nagy cuc nem is léteznek!!!
Hiszem ha láttok egyet. ezt egy nagyszáju valaki terjeztete ki és azota mindenki fosik...Érdekess ha tényleg léteznek mirt nem szálnak le elotem???

2462

(Nora, 2008.10.15 20:30)

Elore elnezest, hogy ekezet nelkul irok de angol a billentyuzet. Ez az eset mar viszonylag regen volt. Arra emlekszem, hogy ejjel nemsokkal ejfel elott lehetett. Kimentem a mosdoba elvegezni dolgaim lefekves elott. A szobaba visszafele arra lettem figyelmes, hogy a kutyank siro hangot hallat. Felkeltettem aput, kimentunk az udvarra, hogy megnezzuk mi lehet a kutyaval. Mikozben a kutyat vigasztaltam apu az eget kemlelte szep tiszta volt az eg, de a csillagokon es repulogekepen kivul valami furcsa dologra lett figyelmes, ekkor szolt nekem. Megkerdezte, hogy a szeme kaprazik vagy tenyleg jol lat. Jol latott. Az egen egy cikazo fenyfoltra lett figyelmes. Egyszer ugy ereztem kozelit, ekkor a kutya meg keservesebben sirt. Masszor pedig kicsit tavolabb lattam, lattuk ugyan azt. Gyorsan cikcakban, koroket leirva, ossze vissza mozgott. Majd hirtelen megalt par masodpercre. Ezutan gyorsabban mint azelott, elkezdett repkedni, azt hitem kaprazik a szemem mert hirtelen az egybol kettolett majd pedig eltunt.
Nem tudom, mi volt ez, es hogy a kutya miert sirt, de azt tudom amint a jelenseg eltunt a kutya is megnyugodott, mi hitetlenkedve alltunk az udvaron meg egy darabig az eget kemleltuk, majd azt megunva csodalkozva visszamentunk a hazba, de mar nem tudtunk aludni. A jelensegen tanakodtunk.

hozzászólásom az ufó témához

(alex, 2008.09.08 00:17)

én még nem láttam ufót de jó lenne ha a világ tudna az ufók létezéséről és azokról a dolgokról amit a nasa meg a külömböző kutatási központok felfedeztek!mert a világot nem lehet átverni mindenkinek joga van tudni h mi folyik a világban és a viláegyetemben

Magyarhomorog

(duplavé, 2008.08.17 20:00)

A fürdőszobában voltam, éppen fürdeni készültem,amikor a bátyám szolt hogy rohannyak ki az udvarra! Na, naci fel, udvarra ki! És egy világito pontot láttunk az égen, mint egy csillag! állt egyhejben, majd elkezdett összevissza keringeni de nagyon gyorsan cikcakban! fénycsóvát nemhuzott! Aztán elkezdett egyenesen haladni mint egy repülő, aztán megintcsak cikcakba összevissza villámgyorsan! Majd hirtelen megállt egyhejben pár másodpercre majd egyszercsak elkezdett remegni és elindult egyre gyorsabban, és eltünt! 5perc lehett az egész! Szerintem pár km-re lehetett tőlünk! és olyasmi magasan mint a repülők! Nem kamuzok, csak leirtam amit láttunk! Nem állitom hogy "ufo" volt! De akár azis lehetett!

hajdúhadházon ufó

(poczók renátó, 2008.08.14 11:01)

egyszer a nagybátyjámmal 2007 nyarán este 23:30-körül már a nagybátyjám félig aludt én már akkor aludtam! és a bátyjám 10 másodpercig rángatott,hogy keljek fel! én felkeltem! oda mentünk az ablakhoz és ott volt egy repülő csészealj! világított messziről! és utána hirtelen eltűnt! utána csodálkoztunk rajta!

7171, Sióagárd, Kossuth Lajos u. 82

(Magyar Nikolett Tímea, 2008.07.21 11:05)

2008. júl. 19-én este 21 óra körül valami korong alakú repülő objektumot láttam, amely folyamatosan világított és nagyon gyors volt. Kb. 500-600 méterre lehetett a földtől, észak-északkeleti irányba tartott. Elég ilyesztő volt, mert egy pillanatra úgy tűnt, közeledik a földfelszínhez. Mire szóltam a szüleimnek, már eltűnt, így én voltam az egyedüli szemtanu.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9