Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ha már látott ufo-t akkor ide írja le a történetet:

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

székesfehérvár jókai ut 13

(Víg Gergely, 2009.10.19 16:29)

Egyik este azt hiszem 2009. 9. 10.Mentem haza (este) és egy olyan dolgot láttam amit eddig soha.AZ erdő mellet lakok és az erdő fölött valami csészealj szerű valami lebegett.Elég sötét volt nem láttam rendesen és egyszer csak eltűnt az erdőben.Aztán fénylett valami a fák közt és felszállt és elment.Másnap reggel már 3 fa és 5 bokor ki volt szakadva a helyéről.Nekem azt mondták nem UFÓ de én láttam én tudom.Mással nem lehet magyarázni(vihar sem volt).

Szigetszentmiklós,

(Márk Gábor, 2009.10.16 13:00)

Keszthelyen a MOL üdülőben véletlen sok halat találtam fogni a Zala-hid alatt. A vállalati üdülő szakácsai vállalták az elkészitését, meghivtam halászlére a csoportot. Kb. 25-30-an voltunk, a jóvacsora után itallal vendégeltek meg- a halért cserébe. Jó kedv, egy kis zene éjfélig buliztunk.
Tánc közben hirtelen kivilágosodott a terasz, mintha a fejünk felett egytöbb ezer wattos égő gyulladt volna meg. Mindenki megállt nézni: Pár száz méter magasról zuhant lefelé egy erős fényü test -a fénye vakitott, nem is lehetett látni a tárgyat magát. Alig
20-25 méterre a földtöl megállt, körbe világitott egy fénycsóvával, és susogó hang kiséretében, hirtelen gyorsulva eltünt északi irányban. Végig látszott a reflektor csóvája amint körbeforogva keresett valamit. Tanuim az a kéttucat nyi ember, aki
ott volt, ha él még valaki, hiszen 1975- 76-ot irtunk. Közelben /?/ van a füzfői műtrágya és puskapor gyár- arra fogták a jelenséget...53373

UFÓ ??? !!!

(Ada, 2009.10.14 08:20)

Mai napig nem tudom mit láttunk a férjemmel 2008 nyarán késő este. Autóval jöttünk haza Vácról. Mikor kiértünk a városból megjelent az autónk elött egy tompa fényű kör,ami jobbra-ballra libegett az autó elött. A férjemmel diszkófényre gondoltunk. Akkor kezdtünk komolyabban figyelni a fényre,mikor az már több kilométeren át követett bennünnket.NEM HISZEK AZ UFÓKBAN MÍG NEM BIZONYÍTOTT TÉNY,HOGY LÉTEZNEK !,de itt nagyon féltem és máig nem tudjuk mi volt az,mit láttunk. Azóta se soha,de akkor az félelmetes volt.

Követnek

(Krissz, 2009.08.29 00:12)

2009. augusztus 27.-én éjszaka fél 10-kor jöttem hazafelé a barátnőmtől motorral. Mikor az utca végéhez értem megálltam a kereszteződésnél. Felnéztem az égre és megpillantottam egy sárga pontot. Leállítottam a motort és néztem. Repült. Lassan de tisztán kivehető volt hogy mozog. Majd hazaindultam, útközben egyszer megálltam majd hazaértem. Ez még nem is lenne annyira különleges. Mondanák rá sokan hogy távolban lévő repülő vagy maximum űrszonda. Na igen. akkor jöjjön a történet lényege. Tények amiket a saját két szememmel láttam.
1, Lassan mozgott mégis 3 helyen láttam 5 perc alatt ( utca végén, ahogy haladtam a cukorgyár felett és végül a házunk előtti iskola felett ). 5 perc telt el amíg motorral bejártam ezt a 3 helyet. mégis ott volt mindhárom helyen ez a jelenség.
2, Néha elhalványodott a sárga fény, hogy szinte nem is lehetett látni, néha viszont felerősödött a fény mintha kigyulladt volna.
3, Néztem pár percen keresztül és nem egyszer tapasztaltam hogy olyan történik mintha egy sárga nyíl jönne ki a pontból. Tudom hülye megfogalmazás de mintha csápja nőtt volna. Aztán eltűnt. de ez vagy 2-szer megismétlődött az alatt amíg néztem.
4, Utolsó és egyben legdurvább tény. Amikor az utca végén álltam a telefonommal lefényképeztem. ( nem valami bóvli telóról van szó szóval a kép igaz hogy sötét mivel éjszaka lett fotózva de a lényeg tisztán látható). miután felraktam a képet a gépre és kinagyítottam akkor láttam meg hogy milyen is. nem tudom pontosan leírni de mintha 4 narancssárga gömb az égen összeállna. A kép megvan, bárkinek megtudom mutatni.
Mivel a cukorgyárnál megálltam kicsit beszélgetni ezért más szemtanú is van arra amit mondok mert annyira izgalomba jöttem a jelenség láttán hogy keresnem kellett egy ismerőst akinek megtudom mutatni hogy ne higgyenek bolondnak. bár akiknek elmeséltem azok mind tagadták, az nem ufó. a poén csak annyi hogy miután megmutattam nekik a képet egyikük sem tudta megmondani hogy akkor micsoda is az ami a képen szerepel.

2 ufó közel egymáshoz

(briguc, 2009.08.18 11:50)

Tegnap 2009 augusztus 17.én este és éjszaka észleltünk a barátaimmal egy furcsa repülőt amiről aztán kiderült hogy nem az.Miután 10 perccel késöbb sőt fél óra mulva is ott volt távcsővel megnéztük.Egy nagyon furcsa alakú valami volt zölden fehéren és pirosan villogott.Egy helyben állt nagyon sokáig.Később észre vettünk még egyet szintén pirosan fehéren és zölden villogott szabad szemmel is látni lehetett.6-an láttuk és megvagyunk győződve róla hogy ufók voltak..Vácon lakunk,ha valaki látta még tegnap írjon!

balaton

(kkkkkk, 2009.08.14 01:10)

2009 augusztus 14. egy azonosítatlan repülő tárgyat lehetett látni az égen kb Siófok felett. Kőrbe kőrbe röpködött majd hirtelen iránytváltoztatott és eltünt. Aki még látta írjon!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nappali ufó

(mulder, 2009.07.31 16:25)

múlthét vasárnap mentem haza apámmal kocsiban és amikor kinéztem az ablakon,valahol távol az égen 90 fokra tőlem jobbra,megláttam azt amit az emberiség (fele) badarságnak tart.olyan furcsa alakja volt és néha alig lehetett látni,máskor viszont kitűnően.még sohasem láttam ilyet.kis pontokból állt ez a fura forma.mondtam apámnak is de ő inkább a vezetésre koncentrált.eddig is hittem a földönkívüliekben,de ezután nem maradt bennem semmiféle kétely.nem biztos hogy ez volt az utolsó ilyen élményem,hihetetlen volt.

daisuke1@windowslive.com

(Krisz, 2009.07.13 15:37)

hargita eről annyia véleményem h véleményem hogy valamit titkolnak...cska félnek h mien katasztrófa törne ki..ugyanis megdöntene 1 ilyen felfedezés vallásokat...

dunavarsány kolozsvári utca 2

(dani, 2009.07.11 21:01)

többet is láttam az éjszakák folyamán.nem villogtak mint az utasszállító repülők és nem volt hangjuk sem.egyszer olyat is láttam hogy egymás után köztes távolsággal haladtak az általam azonosíthatatlan repülő tárgyak.

ufok?

(nana, 2009.06.24 17:40)

méghogy ufok??én szeretnék bennük hinni de nem megy!hiszek is meg nem is!!ha valaki bebizonyitja hogy léteznek akkor elhiszem.vagy ha a saját szememmel fogom látni!

tényleg ufo-t látott anyukám

(Tancsik Kristóf, 2009.06.05 23:30)

Anyukámék még a régi háznál laktak Nagyberényben.
Most is Nagyberényben élünk, ez a falu Somogy megyében van.Kiment éjszaka -3-kor rágyújtani és egy nagy sárga gömböt látott.Az utcában többen is látták,de nem mertek szólni."abban az időben hülyének nézték. De én a mai napig ufó-ra vadászok és hiszek is bennük, mert nekem anyukám sohasem hazudna.Még egy bizonyíték,hogy az azonosítatlan űrlények léteznek. Köszönöm,hogy leírhattam viszlát!

weblapszerkesztő\admin

(weblapszerkesztő\admin, 2009.05.09 18:43)

a reklámoknak\ segítségkéréseknek csinálok egy új menüpontot hogy könnyebb legyen kiszűrni. Flow oda is írd be az üzeneted.

Admin.

kovacs.flor@gmail.com

(Flow, 2009.05.07 12:14)

Sziasztok!
Keresek olyan fiatalokat Budapesten, akiknek vannak fényképei, vagy videófelvételei UFOkról.
Vizsgafilmet készítek, és ahhoz kellene pár megszólaló.köszi a segítséget!Írjatok a kovacs.flor@gmail.com címre!
Kössz
Flow

Csopak

(Soma, 2009.04.19 14:33)

Feküdtem az ágyamban és teljesen ébren voltam egyszer csak egy alak a szobám végéből elkezdett felém közeledni még most is kiráz a hideg ha rá gondolok nem tudtam mozdulni sem szólni bárhogy erőlködtem az alak pedig csak közelített és amikór már olyan közel volt hogy meg tudtam volna érinteni felriadtam kivert a víz de a szobámban nem volt senki.
szkeptikusok mondhatják hogy rossz álom volt de az álmokban az ember nincs magánál és nem nagyon tud gondolkodni!

Tárkány

(Soma, 2009.04.19 14:25)

Mikor még kicsi voltam a mamámal a konyhában űltünk és anyám kiment rakni a tűzre sokáig kint volt és hallotunk egy sikítást is a mamám mozgáskorlátozott így segítettem neki menni de mire az ajtóhoz értünk anyám már jött visszafelé megkérdeztük hogy mi történt de nem emlékezett csak anyira hogy kiment rakott fát a tűzre és jött is vissza.
Este azt álmodta hogy a kazánnál van és egy alak elkezdett felé közelíteni ő sikított és bevágta az ajtót

A 3. Lébényi ufo

(ÁDIKA, 2009.04.16 14:10)

Az anyukám este későn még régen kamasz korában sétált haza egy fiúval és közben mikor megálltak a falu szélén nézték az eget. Messziről egy fény látszott mintha csillag lett volna, de hol halványodott ,hol erősödött. Egyszer csak hirtelen egy hatalmas fény tomeggé változott és elkezdett jönni feléjük hihetetlen nagy sebességel. Elkezdtek futni , elbujtak egy ház eresze alá. S mikor felnéztek egy hatalmas fényes objektum volt a fejük fölött(három szinű lámbája volt alul). Kb akkora volt mint 1 ház. Ijettükben megint futottak de szép lassan jött fölöttük. Egyszer csak felgyorsult és elhuzott a határ irányában. Az eset után másnap elromlott az orája (javithatatlan lett) és hetekig nem aludt félelmében ezért hejet cserélt a mamámal és előre megérezett dolgokat.A mamám éjjel érezte hogy áll valaki az ágy mellett de nem tudott megmozdulni és megszólani sem.

LÉBÉNYI UFO

(dorika, 2009.04.16 13:41)

Kb úgy 8 éve lehetett amikor a mamám és a papám egy hatalmas fénylő gömböt láttak közeledni az ablak felé. De menet közben megállt az udvaron lévő diófa mellett megdöbbenésükben telefonáltak a szomszédnak , de addigra már eltűnt. Másnap már nem is beszéltek az esetrőr.

lébény

(Szexistenpasi, 2009.04.16 13:29)

Fürdés elött 00:30 körül az ablakban megpillantottam egy nagy fénygömböt. nem a hold volt mert az a másik oldalon van és 2009.04.16 -án nincsen telihold és még az is hogy láccott hogy ovális.Nagyon fényes volt de a mobilommal csináltam róla képet meg videót is.Ha valaki látott még ijet az irjon a : dejhakind@gmail.com -ra!

Magyarország Fejér megye

(Kovács Zsolt, 2009.04.11 23:12)

Gépjármű technikus vagyok és 1993-ban Székesfehérvár határába mentem a híres gabonakört megtekinteni. A gabonakörben nyolc kúp alakú benyomódást észleltem amelyről az akkori tv hireadó is hírt adott. Tolómérővel megmértem az átmérőjüket és a mélységüketamelyek egyformák voltak. Könnyen ki tudták volna számítani a különleges jármű súlyát e helyett gyorsan felsőbb utasításra learatták a búzát.Én a benyomodások nagyságából mélységéből és számából kiszámítottam hogy a feltételezett jármű súlya 6-9 tonna közötti lehetett. Aztán volt a kör közepében rádióaktívítás is! Honnan tudom? Az is a tv hiradóból. A kamera mutatta a műszer mutatóját. Hoppá! Ilyenkor mi van?

Romania

(reti norbert, 2009.04.09 23:10)

latam valami fenyest az egen es kezdett kozeliteni felem mind vcalamii kivancsi pilota azt hitemm hogy valami jarmu de rajutem hogy egy idegen ezkoz lehtett az megjetemm es mire ezhez tertem mar el is tuntt evell teljesen megvaltozott a velemenyem a foldon kivuliekrol!!!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Következő »