Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ha már látott ufo-t akkor ide írja le a történetet:

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

kekmadar025@citromail.hu

(Timi, 2010.05.22 21:53)

Követnek nevű ideírónak írom, hogy léci küldje már át azt a képet!

HA VALAKI TUD NEKEM KÉPET KÜLDENI KÜLDJÖN, HÁTHA FELISMEREM AMIT MÉG KICSIKÉNT LÁTTAM.

kekmadar025@citromail.hu

(Timi, 2010.05.22 21:40)

a lámpájáról vagy a fényéről még annyit, hogy volt amikor nem láttam a fényt és eltünt, csak azt a vmit.

kekmadar025@citromail.hu

(Timi, 2010.05.22 21:33)

Virág Dávidnak írnám, hogy elolvastam amit írtál és nagyon hasonló az enyémhez, írj még, beszélgessünk erről! Kezd érdekelni!

kekmadar025@citromail.hu

(Timi, 2010.05.22 21:31)

ja, még annyit, hogy nappal történt ez

kekmadar025@citromail.hu

(Timi, 2010.05.22 21:29)

Igen, én kiskoromban láttam ufót! kb 6-8 lehettem, a kertben voltam egy kisebb kémény/torony volt kb. a szomszédságban és ott láttam meg a környékén. Lassan jött, kerek vagy háromszög alakú, ami biztos hogy három lámpája volt, három valami világított, először azt hittem hogy repülő, de azért elég közel ment ahhoz a toronyhoz és a teteje mellett megállt (sokáig), aztán lassan elment. a fénye a három lámpának kölönböző színű volt. Ennyire emlékszem most, hát mit mondjak kicsi voltam, de jó sokáig néztem, sem repülőnek sem helikopternek nem láttam akkor se, se most. Ki tudja mi volt . . .
ja, és nem volt hangja, pedig abból a távolságból tuti lehetett volna hallani a repülő vagy a helikopter hangot, de nem volt hangja! Szerintem el is bambultam rajta, azért néztem sokáig! Nem hittem volna hogy eszembe jut ez még . . .

Kosd

(Mindegy Hogy Ki, 2010.05.15 14:03)

Virág Dávid beszámolóját tanúsíthatom. Én éppen kint voltam és cigarettáztam. És ugyanolyan jelenséget láttam mint Dávid..

Győr

(Forrás Eszter, 2010.05.05 12:35)

Sziasztok!

Nekem már volt több élményem,ide is írtam már egy élményt!
A mostani pár nappal ezelött történt.
Ismét a kutyámat sétáltattam és mivel állandóan az eget lesem így megint felnéztem!
A csillagok szépen világítottak.
Egyszer csak a látómezőmbe ért egy mozgó valami!
Elöször azt hittem hogy leszállni készülő repülő/péri reptér/
De nem volt fényjelzése,se hangja...csak halk zümmögő hang!
Szépen egyenletesen úszott az égen.

Vác

(Virág Dávid, 2010.05.03 09:51)

Előző hét csütörtök este kint dolgoztam a kertben. Felnéztem az égre és láttam egy repülő szerű dolgot. Először nem is foglalkoztam vele, de aztán feltűnt, hogy ez nem is olyan mint egy repülő. Koromsötét volt az idő, így nem láttam az alakját. Csak három villogó fényt láttam. A két végén pont olyan volt, mint egy repülő fénye: fehér és piros, ami felváltva vibrált, viszont középen állandó zöld fény volt látható, ami felett sok kicsi fehér fénypont volt egy vonalban. Igazából a mozgása döbbentett rá, hogy ez nem lehet repülő. Először is felfelé "szállt", ezt természetesen egy utasszállító nem tudja megtenni, és ráadásul kicsit imbolyogva! Ez kb. 30 másodpercig tartott, ezután ugyanabban a sebességben elrepült a Duna irányába. Akit érdekesnek találta ezt az élménybeszámolót kérem írjon.

kispalad

(zoltan, 2010.04.28 21:21)

2010 04 24 csaladomal hazafele jötük a szomszéd falubol és egy különös erösfényre letünk figyelmesek és ahogy az otomal közeletük hoza a fény elkezdet mozogni de amikor lelasitotam azis lelasult de amikor elkesztem gyorsitani azis gyorsult és amikor beértem a faluba egy kicsit lemarat de és azota minden este a kertünk alat megjelen az erös fény varom a véleményeteket mit gondoltok rola

Eger

(Fox Mulder, 2010.04.20 18:25)

Hali. Amit láttam még 2008. májusában történt. Pár másodperc volt az egész, alacsonyan, gyorsan mozgó fényes objectum szelte át az eget. Több beszámoló is történt, melyeket hírül adtak a Danubius ér a Rádió Eger-ben is. Gratula az oldal szerkeztőjének. Most indult egy közösségi hálózat, ami ezzel a témával foglalkozik. A lehetőségek, fénykép és videó feltöltés, chat, fórum. Itt egy idő után fog változni a véleményed az idegenekről. Még kezdeti stádiumban van, várnak minden érdeklődőt. u-a-r-c.ning.com Az igazság odaát van.

Mi is láttuk!!!

(K.P., 2010.04.18 08:22)

Hello! A tegnap este folyamán 2010 04.17. este négyen láttuk ugyanazt valószínűleg amit te! Csak annyi a különös hogy mi 22:10 körül láttuk és nem 6-ot hanem legalább 10 vagy 12 vöröses fénygömb melyek lassan haladtak egy darabig, majd megálltak, és egyesével kezdtek elhalványulva eltűnni!!! Nem egyszerre mozogtak hanem mindegyik különálló lehetett!!! Nagyon besz@rtunk megmondom őszintén, telefonnal lefotóztuk de semmi nem látszik sajnos!!! Számomra bebizonyosodott hogy nem vagyunk egyedül!!!
Ja és hozzáteszem REPÜLÉSI TILALOM!????

Különös fények az égen!

(Varga Viktor, 2010.04.17 21:15)

A mai este folyamán anyámékkal kocsikáztunk, és különös vöröses arany színű gömbökre lettünk figyelmesek az égen!Pontosan 6db-ot láttunk!Nem tudtuk hogy mi volt az mert egy idő után eltüntek, aztán visszatértek.Nekem már ez a második ilyen "ufo látásom" !

3956.VISS SZABADKAI 10

(BALOGH ILONA, 2010.04.14 22:58)

UFÓT LÁTTAM ALAKÁSOM FELETT ÉS ELRABOLTAK MAJD ADTAK 1000000 OT JOL JÁRTAM MI

ufok

(bia, 2010.03.21 14:42)

este kinéztem az ablakon és láttam valamilyen repülő tárgyat de nem repülö volt hanem egy csészeaj. szoval kinéztem és ilyen kerek formája volt nagyon megilyedtem és aztota hiszek benük!

ufók az égen

(dávid, 2010.03.05 13:42)

Tavaly nyáron azudvaron voltam.Nagyon meleg volt és unatkoztam.De egyszercsak felnéztem az égre és láttam egy repülő tárgyat.Először csak azt hittem egy repülő de aztán a távcsövemmel közelebbről megnéztem és láttam hogy ufó.Nagyon meglepőttem és néztem tovább.Kb.úgy 5 perc múlva tüsszenttem és 2 másodperc múlva eltűnt.

Más bolygórol

(Ufó, 2010.02.28 19:23)

Szaturnusz: Fridolin: neked üzenem!
Neked annyi eszed van amennyi látszik!

Szaturnusz

(Fridolin, 2010.02.19 09:38)

A helyesírást látva nekem úgy tűnik, hogy néhány bejegyzést maguk az ufók írtak.

csigabigahaz@citromail.hu

(BIANkA, 2009.12.28 09:12)

én 9 éves vagyok de egyszer kint voltam az erkéjen és ott ki néztem láttam ilyen villogó tárgyat jobbra balra ment aztán lezuhant valahol az erdő közelében én nem hittem az UFOKBAN mind eddig! és szerintem itt is le fognak szálni!

dominic2000@citromail.hu

(domika, 2009.12.23 18:28)

én most 9 éves vagyok de mikor történt az eset olyan 8/7 lehettem apuval jöttünk haza a box edzésről a kocsiból látom hogy egy zöld neon színű labdaféle leszáll az útra úgy kb. 100 méterre tőlünk és mondtam apunak hogy nézzük meg de először azt hittük hogy egy lezuhant hőlégbaloon komoly odamentünk megnéztük én nem mertem odanézni és hallom hogy apu félve mondja "b*meg ezt nem hiszem el"kérdeztem tőle hogy mi az a kabátjába bújva apu nem szólt semmit odanéztem és kb.1 m-es valami volt olyan se ember se állat fajzat de az biztos hogy rémisztő volt főleg amikor fölpattant de ilyen emberfeletti sebességgel és mind-e közben baromi éles hangot hallatott nem tudom hogy az ő hangja volt-e vagy valami más de nagyon bántotta a fülemet a következő pillanatban már csak a hült helyét találtuk eltünt a szemünk elöl egy szempillantás alattt ekkor nagyon meg ijedtem és futni kezdtem a kocsi felé apu meg utánam beültünk a kocsiba apu hívni akarta a rendőrséget de nem tudta mert nem volt térerő aztán a telefon is kikapcsolt gyorsan hazahúztunk és elmeséltük a többieknek mi történt de természetesen nem hidtek nekünk jókat nevettek rajtunk és még mai napig is ha szóba kerül az eset

Vannak földön kivüli élőlények!

(Jozsi, 2009.12.05 13:15)

36 éves vagyok egy igaz történetet fogok mondani!
3-5 éves lehettem mikor,esti időszak volt mert vacsoráztunk szüleimmel,nyári konyhában voltunk!
A nyári konyha egy olyan helyiség ami az udvara vagy
egy nyitott teraszra nyillik!
Én az ajto mellet ültem ami nyitva volt félig!
Egyszer kinéztem az udvara és valamit láttam,ott állt
előttem 1.5m-re!megijedtem viszafordultm közben szóltam szüleimnek,hogy ott van valaki!Vissza fordultam,hogy megmutassam de már senki nem volt ott!
Amit láttam kb 80cm-130cm alak,a szine szürkés fehér!
Ő engem nézett bele a szemembe!Hasonlitott a tudósok
által leirt kinézetre!Tudom hogy hihihetetlen de igaz!
Utánna sok sok év telt el! és itt is magyaroeszágon
beszédtéma lettek az ufok!25 éves lehettem mikor beugrott,én már láttam,egy olyan dolgot amit a világon
senki vagy nagyon kevés ember!Tudom nagyon sok ember kételkedik mikor ezt elolvasta,mert sok ember csak a szemének hisz!Én tudom mit láttam és ez a lényeg!


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Következő »