Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ha már látott ufo-t akkor ide írja le a történetet:

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Re: Kedves Hülyéskedők

(rajc95, 2011.12.08 23:57)

jah és még valmi, nagyon jó és hasznos ez a honlap. teli van nagyon fontos, és hasznos információval..... ;) nagyon nagy érdeklődéssel fogom a további menü pontokat olvasni ;)

Győrtől nem messze..

(Bogica, 2009.11.13 17:38)

Kb. fél órája kint voltam a kertben egy fényes pont volt az égen egy helyben állt.Gondoltam biztos egy csillag,de aztán az egyik pillanatban hirtelen elindult lefelé.Aztán pedig a falu határ felé lassú helyzet változtatásokkal.Biztos nem műhold volt mert az egy bizonyos pályán mozog!Hááát, a földbe gyökerezett a lábam!!

Re: Győrtől nem messze..

(Nicky, 2011.05.22 14:54)

Pontosan hol láttad?Én is Győr mellett lakom és én is láttam már dolgokat...

Re: Győrtől nem messze..

(UFO, 2011.12.08 15:09)

szia. én is láttam egy ilyet és ahogy le irtad olyasmi volt a mozgása is.

gyerekkori élményeim az ufókkról

(michi08, 2011.12.04 23:04)

Már nagyon régen történt, úgy 6 éves lehettem, akkor teljes bizonyossággal hittem a földönkívüliek létezésében. Az osztálytársaimmal akkoriban sok ilyen történetet megosztottunk egymással és sok hasonló élményt hallottam tőlük. Ime az enyém:
Egyik éjjel arra riadtam fel, hogy a háló ablakai előtt furcsa fények cikáznak. Hozzáteszem, hogy 5 emelet magasságban tetőtérben lakunk és az említett ablakok tetőablakok. Sajnos vászonroló volt az ablakon ezért nem láttam miből jött a fény, de az ötödiken nyilván nem zseblámpás idióták szórakoztak. De ez csak az első ilyen furcsa éjjelem volt. Ezután legalább egy évig folytatódtak a furcsa éjjeli "látogatások".
Sőt az öcsém, akinek azelőtt sosem beszéltem erről, nehogy megijesszem, azt mesélte nekem, hogy amikor beteg volt több nagyfejű zöld lény jelent meg az ágya mellett, az egyikük egy ideig fölétartotta a kezét majd eltűntek. Másnapra teljesen jól volt, se láz, se semmi, meggyógyult.
Egyik furcsa éjjelemen nekem is volt hasonló élményem: arra ébredtem, hogy az ágyam fölött áll valaki, felnéztem és két rémisztő szempárral találtam magam szemben, a lény egyértelműen nem ember volt, a bőre színét nem láttam a sötétben, de az alakját ki tudtam venni. Egy percig rámeredtem, majd a fejemre húztam a paplanomat és egyre mondogatni kezdtem magamban, hogy csak álom, ez csak álom, míg el nem aludtam.
Ezután, bármi történt mindig így tettem és hamarosan megszűntek a furcsa események. A sötétben azóta is félek, ha látok egy sötét szobába nyíló ajtót, azonnal becsukom, és a falfelé fordulva alszom, mert nem merek a sötétségbe nézni, mert mindig felrémlik előttem a szempár emléke. Valahogy gonosznak éreztem a tekintetét, bár nem bántott soha.
Most felnőttként őszintén, nem tudom, hogy ezek a dolgok valóban megtörténtek vagy csak rémálmok voltak. Hatéves fejjel nem könnyű különbséget tenni álomvilág és valóság közöt, hát még így lassan húsz év távlatából. Azért gondoltam leírom, aki hisz, annak talán érdekes lehet.
Engem is a mai napig foglalkoztat az ufókérdés. Szivesen hallgatok beszámolókat és nézek felvételeket. De a digitális trükkök és őrültek világában nehéz bárminek vagy bárkinek hinni. Ha egyszer megszállnak minket, a szkeptikusak addig nem fogják elhinni, amíg az otthonuk ajtaját rájuk nem törik.

:(

(lacid1000, 2011.05.06 14:31)

engem 1x elraboltak az ufók és képzeljétek el felébredtem és az volt a legjobb hogy magyarok voltak és tudtam velük beszélgetni és az a legjobb hogy kivánhattam 3 at és kinántam is adtak 1 laptopot aztán pénzt és ami a legfontosabb megkérdeztem hogy mikor lessz invázió mondták ha náluk kifogynak a nők xD

ufo

(adrián és adrika, 2011.06.28 16:05)

Nem hiszi el senki nekünk de egy este egy ufo betörte az ablakot és a szüleinket leütötték és minket pedig elkezdtek így köpködni (nyálazni). Láttam az ufo szemét és nincs pupilájja. Nem értem???????????????????????????????????????

Re: :(

(Regi, 2011.08.14 19:46)

Ez kurvajo, en is kivannek 3at! Lecci, mutass be nekik! :D:D:D

Valaki segítsen

(Ufo vadász, 2011.07.19 15:15)

Életem eddigi éveiben nem hittem az ufokban!De 1 évvel ezzelött megváltoztam!
Ugy történt az egész hogy északa alszok és valamitöl felébredek.Egy fehér lény volt kb. 160 cm magas. Ott ált a szobámba!
Nem csinált semmit!Nagyon megijjedtem.
És nem ez volt az elsö ilyen.Ez a második volt.Elöször csak azt hittem álmodok.De most már nem gondolom hogy álmodtam!Uttána hogy mi lett nem tudom
mert nem emlékszem!Még szerencse hogy nagy fegyver szeretö vagyok és van egy csomó késem,macsétám.De amikor ott volt valahogy lefagytam!És nem voltam berugva mert 13 éves vagyok.Nem szoktam inni.Mostanába elinditok egy weblapot.majd linkelem.Szerintetek szoljak az FBI-ájnak?
Valami olyan érzésem van hogy figyelnek engem!De ahogy nézem nem csak engem!
Tehát megoldast kéne találni rá.Nem szeretnék velük találkozni!!!

Re: Valaki segítsen

(Jozsi, 2011.07.31 00:46)

Nem kell félni töllük,nem bántanak,ha itt az ideje ők segitenek rajtad is :)
Tudom könyű mondani hogy ne félj,mert pláne éjszaka automatice beindul a megijjedés , féllelem ha valami olyat lát az ember :)
Én örülnék ha ismét láthatnék eggyet :)
Keresd meg leirtam a történetemet :)Vannak földönkivüli élőlények címmel. Kb másfél éve irtam :)

somosibence@citromail.hu

(Bence, 2011.07.19 12:58)

Hello!
Én 2011 májusában északa arra ébredek hogy valami fehér lény közelít felém!
Nem bírtam síkitani!
És mostanában ujra megtörtént!
Mit tudnék csinálni?Azota mindig a bicskám az ágymon van,vészhelyzet esetére!!!
Nagyon félek!!
Segítséget kérek!

Gyömrő

(Levi, 2011.06.29 20:03)

Én ma 2011.0.6.29 19 óra körül hazafelé auchenböl vettem észre egy kék fénypontot az égen ami felfelé szállt tuti,hogy nem repülő volt,mert gömb alakú volt és hirtelen csak úgy eltünt a semmibe mintha elteleportált volna.
Komolyan láttam és nem repülő volt és nem voltam részeg és télleg láttam nem kamu de nem hiszik el és pont nem tudtam felvenni. Gyömrőn volt ahol folyton vannak ilyenek ez egy kis város este is olyan ufó hangokat hallok itt szálnak el felettünk.

te ki vagy?

(adrika, 2011.04.25 14:13)

te meg ki vagy?

Re: he

(he, 2011.06.28 15:54)

he

Re:

(az vagyok aki, 2011.06.28 15:55)

az vagyok aki

láttam ufot!!!!!!!!!!!!

(adrián, 2011.06.28 15:53)

Nem értem mi volt ez ez évben kb. áprilisban 20:00 körül láttam egy ufót. Két pontot láttam kb. pirosos sárgás pontot ami kb innen nézve 5-6 cm. Ha valaki tud rá választ akkor jelezzen nekem

Uj szeged

(Dani, 2011.06.22 07:18)

Sziasztok!
2011.06.20-dikan reggel 5:12-16perc korul lattam egy erdekes repulo targyat az egen nem feltetlen ufo volt nemtudom mi erdelyi terrol figyeltem fel ra ujkiepitesu hazak fele repult en csak arra lennek kivancsi hogy mas is latta e rajtam kivul.
le irom ahogy mit lattam:
megszokott reggel a hold fennt volt mint szokott mostanaban es egy repulot is lattam az egen utana setaltam az erdelyi fele es mikozben vartam ismerosom nezve a kocsi utat az egen egy piros kor alaku (nem teljesen kor mert volt felul a tetejen egy kis bemelyedes korulbelul igy nezett ki: dD a kozepso csik nelkul) repulo targyat vettem eszre aminek a szine nagyon szep piros volt es ami feltuno volt hogy egyszer lefele szalt egyszer meg felfele ilyen szabalyos hullamokat irt le az egen es figyelmes lettem arra is hogy a masik oldala fekete szinu volt mert mikozben irta a hullamos mozgast kozben forgott is es eszrevettem mikor felfele szallt akkor vmi sugar hajtast lott ki maga alatt ami korulbelul 2-3 szor akkora volt mint maga ez a repulo szerkezet es mikor forgott oldalra is lott ki ilyet de az max 1-2 szer volt nagyobb maganal a korszeru egi jelensegnel ami erdekesseg mikor oldalrol lattam mikor a fekete es piros szint lattam egymas mellet akkor az egesz vekonyabb lett nem volt olyan koverkebb kor alak hanem vekonyabb .., sajna fenykepet nem csinaltam mert tudtam hogy szar a mobilom de azota rajottem hogy lehetett volna mert nem nagyon hiszik el ha vkinek elmondom igaz en sem hinnem el ezt ha elmondanak nekem.. ugylehet ilyet egyszer lat az ember eleteben egesz nap ezen agyaltam es meg most is . gondoltam meg osztom de lehetett legballon is akar bar felismerem a legballont szeretem nezni az eget sokszor szoktam kivancsi vagyok hogy latta e mas is ha nem akkor sajna csak egyedul lattam de orok emlek marad megha repulo is volt.. csak erdekesseg kepp irtam le .. vki esetleg ha lat ehez hasonlot vagy latott talan ir vmit hozza fuzve koszonom! :) sziasztok

ufot látam siófokon ..

(erika, 2011.05.20 15:38)

2011 04.22 volt amikor jöttem haza a munkábol aszem 11-12 óra volt egy vilógó fényt látam az égen és nagyon gyorsan ment és egyszere meg változz a szine fehérböl piros lett emberek vanak Ufo-k

Dunakanyar

(Renáta, 2011.05.03 16:17)

Hm.. Engem érdekelne még hogy ki üzemelteti ezt a honlapot, mert nem nagyon találtam a menüben semmit róla, így azt sem tudom mi a célja vele.

Dunakanyar

(Renáta, 2011.05.03 12:22)

Üdvözletem!
Én tegnap éjszaka például zümmögő hangot hallottam a fejemben, persze felébredtem kiabálva, aztán színes fényeket láttam tudtam hogy itt vannak. Egyetlen kérdésem van, hogy a csudába lehetne leállítani ezt, mert én már nem nagyon tudok mit kitalálni ellene? Egy időben meditáltam, többször voltam regressziós hipnózisban, de semmi sem használt elegem van.


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

Következő »